субота, 1 червня 2024 р.

Отримав від корсиканського мандолініста та коспозитора Анже Ланцалаві (мабуть, так правильніше, ц замість з, типу ж італійською Lanza = Ланца) посилку з дисками та підписаним нотним журналом. Для мене це справжня подія. Італійська музика мені дуже заходить, а корсиканські мелодії теж є дуже красиві, культура на стику італійської та французької, але там більше італійського, зокрема мова нагадує італійську.
***
Замість роботи у ресторані італійської тематики я сьогодні поїхав на івент. Тільки почав грати, гавкнулась електрика. Ну хоч гітара була повнозвучна, пограв без підсилення.
***
Тут ще виступ на Арт-Платформі у квартеті, з яким нещодавно був концерт у 32Jazz. Урок + виступ в іншому кінці міста + ще урок. Треба було якийсь урок перенести, зранку подумаю.
***
На днях трохи зайнявся хендмейдом — зробив кленовий бридж для мандоліни, яку нещодавно купив. Наче звучить все норм, особливо якщо звук з п'єзодатчика прогнати через компресор, він стає гострішим. Переставив туди струни з неаполітанської мандоліни, а туди поставлю light tension, коли вони прийдуть.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Холерики, сангвініки, логіко-інтуїтивно-якісьтаміще екстраверти, стрільці, тельці та інший зоопарк — реально у мене якийсь на це внутрішній ...