пʼятниця, 21 червня 2024 р.

І врешті набридло сидіти без світла, і купили оце станцію на 500 ват, подивилися на подругу дружини, яка такою обзавелась, і вирішили собі теж купити станцію.
Серед різних варіантів різної потужності та часу роботи обрали умовний ноунейм "Stark". Екофлоу заряджається швидко, але дорогий, а варіанти на 200-300 ват малопотужні.
В результаті станція тут вже десь тиждень, а нею ми майже не користувалися. Дивитися тв нема сенсу, коли упав інтернет, а провайдер ще не спромігся заживити вузол. Ноутбуки працюють на акумуляторах, телефон від павербанка. Елементарне освітлення — на батарейках та павербанках. Холодильник, бойлер, кавоварка, пралка потребують більшої потужності. Тому для гаджетів реально 200-300 ват норм. Зате перевірив роботу гітари, яку вивожу через педалі на комбік. Тягне до 15 ват, практично нічого. Та хоч 30 ват буде тягнуть, ясно, що пара комбіків або активна колонка + пульт буде жерти більше, все одно заряду вистачить більше ніж на концерт. Мене тішить робоча енергонезалежність, можна хоч в полі приїжджать виступать. 
***
А ще нарешті купив новий скляний чайник на 600 мл та підставку для нагріву на свічці, бо старий чайник розбився. Поки не було чайника, заварював чай у термочашці, яку дружина колись подарувала тестю. Гарна тема чай заварювати у термосах та термочашках.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Холерики, сангвініки, логіко-інтуїтивно-якісьтаміще екстраверти, стрільці, тельці та інший зоопарк — реально у мене якийсь на це внутрішній ...