неділя, 12 червня 2022 р.

Якось я прохавав готувати вдома та не стрибати по закладах. На те є кілька причин. Тепер, коли у мене розширений особистий простір, нема мотивації кудись піти жерти. Потім самому туди йти нудно. Та й виходить економніше та більш збалансовано. Також, почавши смажити на маслі гхі, я став більш вибагливим до якості масла, на якому щось смажать. Подумав, що краще я буду тримати вдома пару пляшок гарного вина та наливати іноді під настрій, ніж ходити обідати у кабак. До того ж, піти на кухню та щось там забацати — це типу як зміна обстановки, та й виходить нормально. На цьому грунті став замислюватись про те, щоб взяти якихось овочів, які зазвичай їм мало. Але тут на одній розкладці можна купити реально класні овочі, і цим треба користуватись. Жадібність дійшла до того, що замість купляти шинку чи балик роблю його вдома сам. Там тупо нема чого робити — почистив куряче філе, засипав його ложкою солі зі спеціями, поставив у холодильник на ніч, наступного дня промив та повісив сушитися. Наступного дня балик готовий. Смакує файно, а коштує вдвічі-втричі дешевше, ще й підхід креативний, коли сам вирішуєш, що там буде по спеціях.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Оце у неділю концерт бразильської тематики. Треба сказати, це реальний виклик. Мільйон акордів, серед яких майже кілька сотен тищ таких, які...